ZATERDAG 30 september 2017

BATTLE EVENTS @ ARNHEM

Battle Events Arnhem

Sporthal Elderveld
Breezand 13,
6843 JM Arnhem

Programma

17.30: Doors open
18.00: Voorprogramma
19.00 – 23.30: Official event

Specials

Music by BAAS
J-Sax

REGULAR TICKETS 25 EURO  – VIP TICKETS VANAF 100 EURO

GET TICKETS

STEMMEN OP EEN VECHTER

Een vechter kan zich inschrijven via onze site www.battleevents.com.
Na inschrijving van de vechter wordt er een profiel van hem of haar op Facebook geplaatst.
Dit profiel staat op het Facebook account van Battle Events. Nu, kan het publiek stemmen op de vechter die zij het liefst in de Battle Ring zien.

HOE?

STEMMEN kan door de inschrijving/profiel van de vechter te LIKEN (handje) op het Facebook account van Battle Events. Let op! Deel en Like dus het profiel van de Vechter die jij in de Ring wilt zien. Met jouw LIKE zorg je ervoor dat ‘jouw vechter’ op de matchmaking komt.

WANT

De vechters met de meeste LIKES op hun inschrijving/profiel krijgen een plek op de matchmaking. Deze vechters met de meeste LIKES staan op de matchmaking geplaatst in de Rode hoek.

Deze vechters met de meeste LIKES worden nauwkeurig gematched met een vechter uitkomende in de blauwe hoek. Deze matchmaking kan niet door het publiek bepaald worden en gebeurt door de organisatie en de Sectie Ringcontactsporten op basis van niveau, leeftijd, gewicht en het aantal gevochten partijen.

NEW

Download alvast de gratis app QR Code Reader and Scanner.
Op het event kan je met deze app gemakkelijk alle informatie en vooral
de matchmaking op je telefoon inzien.

MAAK KANS OP GRATIS ENTREE KAARTEN

Via Matchmaking kan je de partij delen (via Facebook) waarvoor jij komt. Wanneer je dit deelt maak je ook nog eens kans op 1 van de 25 gratis toegangskaarten.

Routebeschrijving

Vanuit het Noorden
Komende vanaf de A 50. richting Arnhem. Neem afslag 20 richting Arnhem centrum. Ga na 5.5 km linksaf de Zijpendaalseweg op,. Na 3 km rechtsaf de Batavierenweg op. Ga na 1.5 km rechtsaf de Hollandweg op, Ga na o.8 km linksaf ( net voor benzinepomp) De pettenstraat op. Ga na 140 m linksaf het Breezandpad op.

Vanuit het Zuiden
Knooppunt Ressen A 325 richting Arnhem. Ga na 8,9 km linksaf de Batavierenweg op richting Arnhem centrum. Ga na 2.3 km rechtsaf de Hollandweg op.Ga na 0.8 km linksaf De Pettenstraat op. Ga na 140 m linksaf het Breezandpad op.

Parkeren

 

We adviseren mensen om samen te rijden gezien het aantal parkeerplekken bij de sporthal. Vipbezoekers zijn met een parkeerkaart gegarandeerd van een parkeerplaats vooraan bij de sporthal.

Openbaar vervoer


Plan mijn reis

Powered by